Privacy Verklaring

Onze gegevens
Le Secret de Sarah / J & E VOF
Tapuitstraat 9
8540 Deerlijk
België
BE 0654.723.175
info@lesecretdesarah.be

Le Secret de Sarah verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig met deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacybeleid, kunt u terecht bij Ella van Mil op info@lesecretdesarah.be

Verwerkingsdoeleinden  

Google Analytics:
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Persoonsgegevens worden voor diverse doeleinden verwerkt. Wij waken er echter over dat wij enkel de gegevens verzamelen en verwerken die toereikend zijn, ter zake dienend en beperkt tot wat noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

Le Secret de Sarah verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgronden voor de verwerking

Als u op onze website het conactformulie invult, houden we de persoonsgegevens bij. We slaan uw voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden betrouwbaar op.

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw e-mailadres op. Dit hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen.

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Overmaken aan derden

Enkel Le Secret de Sarah gebruikt uw gegevens. Wij delen uw data dus NIET met derden, anders dan aan onze administratieve boekhoudkundige dienstverleners. Zij zullen uw gegevens ook veilig opslaan.

Bewaarperiode

Persoonsgegevens mogen uiteraard niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is in functie van de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. De bewaartermijn kan in die optiek dan ook, afhankelijk van het doeleinde, verschillen.

Wat zijn uw rechten?

Recht op inzage en rechtzetting, wijzigingen of verwijderen van gegevens

De klant beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van hen verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een bezoeker/klant heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien de klant van mening is dat wij zijn gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft de klant het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie http://www.privacycommission.be/